Výzva: spojme sa pre revír TONA č.4060
Výzva: spojme sa pre revír TONA č.4060
Dňa 25.6.2022 sa bude konať urbárska schôdza v kultúrnom dome na Kostolnom Seku o 9.00h, kde sa bude prerokovávať návrh nájomnej zmluvy areálu Tona. Nie každý viete kto je vlastník Štrkoviska Tona aj s priľahlými pozemkami a jediný vlastník je Urbariát Kostolný Sek. Ja som spoluvlastník. Na poslednej urbárskej schôdzi v roku 2021 prejavili spoluvlastníci záujem o prenájom areálu Tona kde chcú postaviť Wellness centrum ale nevyjadrili sa čo konkrétne plánujú s revírom 4060 Tona kto bude nájomník a preto je potrebné aby sme sa spojili a neprišli o revír Tona, ktorý môže skončiť u súkromníka ako malé jamy. Nemôžeme to nechať na náhodu ide o veľa. V prílohe zverejňujem listy vlastníctva z verejne dostupných zdrojov na internete www.zgbis.sk a menný zoznam všetkých vlastníkov Urbariátu Kostolný Sek. Každý kto pozná vlastníka zo zoznamu v prílohe /je jedno kto to je či sused, rodina, kamarát, známy neznámy a pod./ by sa ho mohol spýtať či pôjde na schôdzu a ak nepôjde či ho splnomocní na zastupovanie na schôdzi a mal by tam prísť 25.6.2022 o 9.00h. Nemusí tam nikto nič hovoriť iba účasť je potrebná, čím viac menšinových vlastníkov bude na schôdzi, tým viac sa hlasy vyrovnávajú a je väčšia šanca, že nám revír ostane. Keď spojíme dostatok podielov tak máme možnosť prehovoriť do hlasovania a preto je každý aj malý podiel dôležitý. Väčšinový vlastníci majú podiel spolu cca. 37%, menšinový vlastníci čo chodíme na schôdze máme spolu podiel cca. 18% a tých podielnikov čo nechodia vôbec na schôdzu je až cca. 45% a týchto musíme osloviť. Splnomocnenie musí byť úradne overené alebo ho vedia overiť dvaja spoluvlastníci /v prípade potreby viem na overenie zabezpečiť dvoch spoluvlastníkov/. Vlastník môže splnomocniť hocikoho. Keď nemôžete prísť na schôdzu ani vy, tak vlastník môže hocikto splnomocniť a môžem byť splnomocnený napríklad aj ja. Je nás cca.1500 členov, v Šuranoch sa každý s každým pozná, preto verím, že sa nám to spolu podarí. Revír 4060 Tona o ktorý sa stará desaťročia SZR Šurany by mal ostať prenajatý miestnym rybárom aby zostalo aj kúpanie aj vstup na štrkovisko zadarmo a nie súkromnej spoločnosti ktorá možno urobí dookola plot a zruší na štrkovisku bezplatné kúpanie a vstup zadarmo. Zverejniť v jednom príspevku viem len 3 prílohy, preto to musím rozložiť do viacerých tém aby som mohol zverejniť menný zoznam a všetky listy vlastníctva. Keď si toto prečítate z výboru, dúfam že to rozpošlete čo najviac členom aj nečlenom aby o tom vedelo čo najviac ľudí, tak ako ste dali prísľub. Ak máte otázky môžete sa pýtať.